Myynnintekijä, taloushanslankari, penneistä ponnistanut, oman talouden hallitsijatar. Alla lisää minusta.

OMAN TALOUDEN HALLITSIJA

Yksinhuoltajan lapsena, lähiöstä ponnistaneena haluan antaa monille samankaltaista lähtökohdista tuleville toivoa, että oman vakaan talouden saavuttaminen on täysin mahdollista. Siksi olen kirjoittanut sekä tänne, että IG-tilille asioita, joita olen hyödyntänyt matkallani vauraampaan elämään. Kontrasti on suuri siitä mistä olen lähtenyt ja missä nyt olen, hämmästelen sitä itsekin joka päivä nöyränä. Kovaa työtä se on vaatinut, monia uskomuksia on pitänyt sisukkaasti kumota, mutta tässä sitä ollaan.

Jos sinua kiinnostaa oman elämän talous ja vaurastuminen, käy katsomassa kurssit ja e-kirjat.

MYYNNINTEKIJÄ

Reilut parikymmentä vuotta olen kaupanalalla, kansainvälisissä kuvioissa ja esimiestehtävissä tehnyt mahtavia tuloksia hyvinkin yksinkertaisia tekniikoita käyttäen. Myynnin osa-alueissa on monta nyanssia aina myymälästä, asiakaskohtaamisesta, myynnin psykologiasta, tuoksuista, fiiliksestä, kalusteista, lisämyynnistä, kanta-asiakkuudesta ja monista muista pienistä stepeistä hyviin tuloksiin. Myynti on minun sydämen asia, kokonaisuudessaan, ja siitä teen mielelläni myös räätälöityjä koulutuksia, livenä tai verkossa.

Kysy, ota yhteyttä. Aina juttelen mielelläni kanssasi enemmänkin!

TALOUSHANSLANKARI

Omassa työssä palkallisena työntekijänä ja yrittäjänä olen oppinut enemmän kuin ikinä yrityksen talouden hallinnasta, konkreettisesti ja ilman kapulakieltä (koska en sitä edes osaa). Voi, olisipa joku silloin joskus kertonut minulle muutamia olennaisia rakennuspalikoita yrityksen kirjanpidon järjestämisestä! Olisi säästynyt muutama tunti ja muutamat yöunet.

Siksi sinä, joka olet aloitteleva yrittäjä tai sellaiseksi haluava, katso tarjonta e-kirjoista.

Huom! en ole kirjanpitäjä, mutta autan sinua muussa taloushallinnon perusteissa, niissä asioissa missä se on mahdollista.

NLP-VALMENTAJA

Kyllä, myös mentaalista valmennusta saa minulta! NLP-tekniikka (Neuro Linguistic Programming) alkoi kiehtomaan itseäni kutkuttavasti kun testasin sitä itselleni. Huomasin siinä massiiviset hyödyt ja päätin opiskella itselleni ensin perusteet, sitten vielä nyt loppuvaiheessa olevat NLP Practioner – ja NLP Business -moduulit. Testiasiakkaita minulla on ollut muutama pk-yrityksen johtajaa, parin pienen yrityksen henkilöstö, eräs nuori urheilija ja yksi kansainvälisestikin tunnettu muusikko.

Aiheet ovat olleet jokaisen kohdalla eri. Monesti olemme tehneet jotain mieluista puuhaa samalla ku olemme käyneet asioita läpi. Usein se minulle ilmoitettu ongelma onkin ollut pohjimmiltaan joku ihan toinen ja olemme siihen tehneet keinoja. Joskus on ollut tarvetta vain kuulluksi tulleeksi ja hyväksytyksi tuntemiseksi.

NLP-testiasiakkaita otan edelleen edulliseen hintaan, riippuen, mitä lähdetään edistämään tai/tai millaisella kokoonpanolla tai toiminnalla. Kunnioitan asiakkaan kanssa salassapitoa.

HUOM! En ole terveydenhuollon asiantuntija, enkä terapeutti. Mutta autan tsemppauksessa eteenpäin ja ongelmien avaamisessa sekä pohtimisessa ja. toimintatapojen muuttamisessa. Ja tällä matalan kynnyksen palvelulla on ollut kysyntää, tulokset puhuvat puolestaan.

Ota yhteyttä, sumplitaan sopiva systeemi juuri sinulle, tiimillesi tai yrityksellesi.